Tuxers Active Families

Våra plagg utvecklas i nära samarbete med våra egna testfamiljer. Det här är familjer som är en direkt representation av alla de barnfamiljer vi vänder oss till i första hand. Vi kallar dem kort och gott – Active Families. De ser till att plaggen håller måttet i en aktiv vardag. Tuxers kläder ska hålla i väder och vind och ha lika god funktionalitet och kvalitet som snygg design. Våra Aktiva familjer sportar och leker utomhus oavsett årstid och väderlek, de sliter kläder på löpande band och därför behöver de kläder som fungerar. Året om. Och som passar både stora och små.

2_webb

Bild: Bodenfamiljen

Alltid på språng

Vi på Tuxer får fortsatt hjälp av våra testfamiljer runt om i Sverige. Snart ska vi välkomna en ny aktiv familj som ska hjälpa oss att utveckla och utvärdera våra kläder i sin egen vardag. Känner ni igen er i ett aktivt liv utomhus och med ett hårt slitage av kläder på dagis och/eller skola? Är er familj kanske den familj vi söker?

Som testfamilj ställer ni höga krav på att kläderna fungerar, oavsett aktivitet. Att kläderna håller er torra, varma eller lagom svala under hela dagen är ett måste. Varje säsong får ni som testfamilj välja kläder från vår senaste kollektion för upp till 10.000 kr under vår/sommar och 15.000 kr under höst/vinter. Ni testar kläderna och skriver om ert aktiva liv på bloggen och på Instagram. Det är därför viktigt för oss att ni har ett intresse för att uttrycka er i bild och text. Skriv en kort presentation om er själva i formuläret för att ansöka om att bli vår nästa Active Family.

Ansök om att bli vår nästa testfamilj här:

Ditt namn (obligatorisk)

Presentation

Antal familjemedlemmar och deras åldrar

Ort

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer